Samo/spoznavanje in komunikacija
s pomočjo umetnosti

Delavnica za poslovne ženske na sejmu MOS v Celju.
Pohvale delavnice štirih udeleženk:

Rada imam delavnice osebnostne rasti in v katerih se bolje spoznaš. Kljub temu, da smo imeli na razpolago relativno malo časa, ti je uspelo nas zelo lepo sprostiti in odpreti. Izkušnja je bila prijetna, presenetljiva, zanimiva, s kar nekaj novih spoznanj o sebi. Čutiti je, da to delaš s srcem in da stoji na bogatem znanju in izkušnjah.
Hvala ti. Bodi lepo!
    Ajda T.J.


Samo/spoznavanje in komunikacija

Anastazija,
Na delavnici, ki si jo imela na sejmu MOS v Celju si me prijetno presenetila. V kratkih vajah, ki smo jih delali, sem se namreč kar veliko naučila in to predvsem o sebi. Z vajo komunikacije na drugačen način sem spoznala, da si lahko veliko povemo tudi z odsotnostjo glasu, torej z nasmehom, z gibanjem telesa... Najbolj pa me je presenetila vaja sledenja risanja v paru...medtem ko je kolegica meni sledila brez težav, sem jaz imela kar problem. In sem ugotovila, da sem bistveno močnejša kot vodja, sledim pa težko in da mi ta vloga ni pisana na kožo, prav tako se v njej ne počutim dobro. To sem sicer vedela, ampak da se to lahko pokaže s tako sicer zelo preprosto vajo....
Čestitke in veliko delavnic ti želim! Bodočim udeležencem pa jih priporočam : )
    Lilijana Mandelj


Na tvoji delavnici mi je bilo všeč, ker si nas na nevsiljiv način pripravila, da smo raziskovali/se zavedali samih sebe. Navadno so terapije usmerjene v brskanje po sebi in delih, ki so nam manj všeč, kar že takoj sproži odpor. Tukaj pa smo raziskovali občutke v sebi in sebe kot smo. Bilo je zelo sproščujoče. Dejansko smo raziskovali svoje občutke, za kar si danes vzamem vse premalo časa.
Bodi še naprej uspešna.
    Tina D.

Draga Anastazija.
Všeč mi je bilo tvoje vodenje na sejmu MOS “Samospoznavanje in komunikacija s pomočjo umetnosti.”. Delavnica je potekala v sproščenem vzdušju. Spoznala sem nekaj novega o udeleženkah. Najbolj mi je bil všeč del z gibalno vizualizacijo.
Priporočam udeležbo.
   Sabina M.

Samo/spoznavanje in komunikacija