Mnenja o delavnici Pomoč z umetnostjo v društvuKot vodja društva bi se ti rada zahvalila za tvoj trud in zelo korekten pristop k izpeljavi delavnice. Vse prisotne si presenetila z motivacijo, komunikacijo in podajo tvojega nesebičnega znanja na več področjih. Vse lepo ti želim.

    Breda Š.


PZU

    Spoštovana gospa Anastazija,

Vaše predavanje in delavnica v okviru Društva radiestezistov je bilo za vse nas prijeten dogodek. Ne samo tema predavanja, ki je bila zelo zanimiva in poučna, všeč nama je bil pristop in razumljiv način podajanja tematike. Popeljali ste nas v naš intuitivni notranji svet . Oba s partnerjem sva uživala in se tudi nekaj novega naučila.
Veliko uspeha še naprej Vam želita

    Veronika Klemenčič (prof.) in Gianni Dazzara


V sredo smo se zbrali člani društva in z zanimanjem čakali, kaj lahko še izvemo. Večkrat smo prepričani, da smo v desetletjih že vse videli in izvedeli. Po kratki predstavitvi si nam kot radovednežem predložila nekaj različnih sličic. Kako zanimivo, moja je bila zame najlepša in takoj sem jo posvojila. Tudi drugi so bili enakega mnenja: “O to je moje in to sem jaz!” je izjavil vsak, ko je izbral nekaj najbližjega sebi. Po utemeljitvi, zakaj ravno ta slika kliče, smo z igro nadaljevali v veliko zadovoljstvo vseh. Čas vedno prehitro mine. Zaključili smo zadovoljni in z ugotovitvijo, da je takšna delavnica res nekaj poučnega za vsakega. Bila sem zelo pozitivno presenečena nad vodenjem delavnice. Meni kot velikemu skeptiku je bila delavnica všeč in jo priporočam.
    Angela