Uspešno učenje

Mnenja obiskovalcev o predavanju Strategije in dejavniki uspešnega učenja..

Knjižnice predavanja

Predavanje za starše
Aprila 2018 sem v Mestni knjižnici Ljubljana izvedla predavanje Strategije in dejavniki uspešnega učenja.

Predavanje - Strategije in dejavniki uspešnega učenja     Predavanje v Mestni knjižnici Ljubljana

Mnenja staršev in drugih udeležencev o predavanju Strategije in dejavniki uspešnega učenja.

Predavanje ga. Anastazije B., ki smo ga organizirali v Knjižnici Šiška, je bilo zelo dobro pripravljeno. Utemeljeno je bilo na avtoričinem visokem strokovnem znanju, ki je problematiko podala na sistematičen, zelo zanimiv in razumljiv način.

Predstavila je široko paleto različnih strategij in metod uspešnega učenja, kot so: ureditev prostora, motivacija, uspešne tehnike pomnjenja in številne druge, med katerimi mora vsak posameznik najti tiste, ki odgovarjajo njemu oziroma njegovemu osebnostnemu tipu.

Kako uporabno je bilo predavanje za obiskovalce se je pokazalo tudi v številnih vprašanjih in komentarjih med in po predavanju. Čeprav je bilo namenjeno prvenstveno staršem kot pomoč šolajočim se otrokom, se je izkazalo, je prav tako zanimivo za vsakogar, ki se želi uspešno učiti.

  Janez Sedej, organizator kulturnih programov v Knjižnici Šiška

Všeč mi je vsestranski, celostni pogled ga. Anastazije tako na učenje, poučevanje kot na otroke in starše. Praktično in uporabno!

   Viktorija Hočevar

Tema predavanja je bila poučna in ga. Anastazija jo je pestro in zelo nazorno predstavila. Marsikaj je bilo koristno povedano za praktično uporabo. Vsa zahvala predavateljici, ki nam je na prijeten in razumljiv način osvetlila, kako pridobiti znanje, kako ga posredovati naprej, kako imeti veselje, potrpljenje, vztrajnost za poglobitev in da se hkrati snov tudi naučiš. Ljudje se vedno bolj zavedamo, kako potrebno je znanje.
Vsem priporočava udeležbo na predavanjih ga. Anastazije in se jih veseliva tudi vnaprej, na različne in podobne teme. Hvala !

   Janko in Marjetka

Predavanje je bilo super in zelo uporabno. Toplo ga priporočam staršem in učiteljem. Želela bi in ga bom predlagala na naši osnovni šoli. Hvala za učinkovito podajanje snovi.

   Tanja Petreska