Mnenja obiskovalcev predavanj v knjižnici Ljubljana

 

MNENJA S PREDAVANJ

Zaznavni kanali v komunikaciji, v službi ali doma

Zelo dobro podana razlaga in predavanje. Odlično izbrana tema, zelo uporabna v vsakdanjem življenju.
Počutje na predavanju in vajah je bilo odlično.
Super bi bilo, če bi bilo še več predavanj s področja uspešnega učenja, vzgoje, komunikacije...

   Darja Košček

Tema predavanja je bila dobro predstavljena. Predavanje s praktičnimi dejavnostmi zanimivo. Všeč mi je bilo, ker je vsebina praktična in uporabna v življenju, tako v službi kot doma z bližnjimi. Občutek imam, da vizualni in avditivni tip naša družba zelo razvija, ostali pa so odrinjeni.

   Mateja

Predstavitev je bila razumljiva, preprosta, uporabna, ekološka.
Predavanje, se je prepletalo z vajami delavnice, kjer smo se seznanili eden z drugim. Praktično smo se učili prepoznavati in razvijati zaznavne kanale pri sebi in soudeležencih.

   Bogomir Novak

Hvala za zelo uporabno znanje in priložnost praktične delitve znanja.

   Marija

Zlata pravila vzgoje
Všeč mi je bilo, ker so predavanje obiskali tako starši kot babice in tudi tisti, ki (še) nimajo otrok. Udeleženci so bili aktivni, zavzeto so sodelovali pri vajah in s primeri.

Predavanje je bilo zanimivo in zelo uporabno; predavateljica, terapevtka pa prijetna. Človek vedno poskuša najti boljšo rešitev pri vzgoji in odnosih. Hvala.

   Romana Kogej

Predavanje je bilo zelo uporabno. Všeč mi je bilo, ker smo uporabili različne primere iz življenja in ker je bila tema predstavljena v paketu skozi vsa življenjska obdobja. Slišala sem mnogo uporabnih informacij in se že veselim naslednjega predavanja v februarju.

   Nina K.

Na predavanju je bilo veliko informacij, ki so bile zelo uporabne tako za otroke kot za odrasle. Bilo je tudi veliko primerov iz vsakdanjega življenja, v katerih se vsak lahko najde.

   Tjaša M.

Predavanje je bilo prijetno, koristno in razumljivo. Svetovanje, kako s pravilno vzgojo vzgojiš samozavestnega, prijetnega otroka, ki je zadovoljen v svojem življenju. Hvala.

   Lidija