Utrinki, razmišljanja o delavnici
Samo_ spoznavanje in komunikacija s pomočjo umetnosti

udeleženke, 2017

Delavnica je bila sproščena, ustvarjalna in domiselna. Čas se je ustavil, lahko sem se zazrla vase in se kaj novega naučila.
    Nina D.H


Bilo je zanimivo. Prijetno počutje, veliko svobode. Razvijali smo čuječnost. Človek bi se moral vsak dan za nekaj časa na ta način posvetiti sebi. Všeč mi je bila raznolikost nalog in uporaba različnih umetniških dejavnosti. Najbolj sem se počutila aktivno, ko sem slikala. Dve uri mi je bilo precej prekratko, želela bi si takšno celodnevno delavnico.
    Mateja K.
Takšen dogodek nas res prebudi.
    Ana
Gospa Anastazija ima zelo prijeten glas, pomirjujoč, tako, da bolj kot sama vsebina, ki je nesporno zanimiva, je name vplivala njena prijetno, rahlo vilinska energija.
    Jasna

Samo_ spoznavanje in komunikacija s pomočjo umetnosti

Delavnica mi je bila všeč, raznolika, zanimiva in odlično vodena. Najbolj mi je bila zanimiva in prijetna vaja z barvami. Ob njej sem se spomnila prijetnega dogodka iz svoje preteklosti, na katerega sem že malo pozabila. Dobra se mi je zdela tudi dejavnost Povezovanje s svečko.
Likovno dejavnost Vodenje in sledenje priporočam vsem, predvsem pa zaposlenim in podjetnicam/kom. Na delavnici sem se počutila varno.
Lahko bi trajala tri ure in še več. Čas mi je hitro minil. Na drugačen način smo odkrivali sebe in druge. Priporočam za vsakogar.
    Pavla B.


Delavnica je nemoteno tekla od začetnih nalog spoznavanja, povezovanja, uvodne in zanimive osrednje naloge do zaključka. To mi je bilo všeč.
    Mateja
Delavnica mi je bila všeč, zlasti likovna dejavnost Vodenje in sledenje. Uporabna bi bila tudi v okviru kakšne delavnice za refleksijo vodenja. Delavnico priporočam.
    Judita L.