NOVICE

 

Prejemanje novic

Želim prejemati novice in obvestila podjetja TIVIYA, Pomožne dejavnosti za izobraževanje, Anastazija Babič s.p., o dogodkih, seminarjih, delavnicah,svetovanjih izobraževanjih in novicah poveznih z osebno in poklicno rastjo, uspešnim poučevanjem, učenjem in vzgojo, pomočjo z umetnostjo in ostalimi znanji za dvig kvalitete osebnega in poslovnega življenja.

GDPR dovoljenje:
Od prejemanja novic se vedno lahko odjavite tako, da kliknete na povezavo "Odjava", ki se nahaja na dnu vsakega sporočila ali pa pošljete sporočilo kot odgovor na prejeto e-pošto.
Podjetje TIVIYA, Pomožne dejavnosti za izobraževanje, Anastazija Babič s.p., bo uporabljal vaše podatke zgolj za namen obveščanja po e-pošti, za ohranjanje stika z Vami, posredovanje novosti in o tržnih in brezplačnih storitvah.
Spodaj kliknite na modri gumb na koncu prijavnice "SUBSCRIBE":
S klikom na modri gumb "Subscribe" dovoljujete pošiljanje e-sporočil na svoj vpisani e-naslov.
Vaše podatke bomo varovali v skladu z zakonodajo in jih ne bomo posredovali nikomur. S prijavo se strinjate, da lahko hranimo in obdelujemo vaše vnesene podatke v skladu z zgoraj navedenimi pogoji in soglašate, da e-mail platforma Elastic procesira te podatke v skladu z njihovimi pogoji uporabe in politiko zasebnosti (pogoji).