SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

 

VARSTVO ZASEBNOSTI IN UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Izjava o varstvu podatkov podjetja TIVIYA, Pomožne dejavnosti za izobraževanje Anastazija Babič, s.p.

Informacije o zbiranju zasebnih podatkov

Na tem mestu vas obveščamo o zbiranju osebnih podatkov pri uporabi spletne strani podjetja TIVIYA, Pomožne dejavnosti za izobraževanje Anastazija Babič, s.p. (v nadaljevanju TIVIYA)

Osebni podatki so vsi podatki, ki se nanašajo na določenega ali določljivega posameznika, npr. ime, naslov, naslov elektronske pošte, uporabniško vedenje.

Upravljavec po sedmem odstavku 4. člena Uredba EU o varstvu osebnih podatkov (SUVP) je upravljalec osebnih podatkov: TIVIYA, Pomožne dejavnosti za izobraževanje Anastazija Babič, s.p., Goriška ulica 57 1000 Ljubljana, dosegljiva na e-mailu Anastazi_Bab (@) tivya.eu

Vaše osebne podatke uporabljamo znotraj podjetja TIVIYA, Pomožne dejavnosti za izobraževanje Anastazija Babič, s.p. in jih ne posredujemo tretjim osebam. Brez vašega dovoljenja ne posredujemo podatkov tretjim osebam. Vaše osebne podatke posredujemo naprej samo, če ste sami soglašali s posredovanjem podatkov ali če smo na podlagi zakonskih določb in/ali uradnih oz. sodnih odredb to upravičeni ali dolžni storiti. Pri tem gre lahko zlasti za posredovanje informacij za namene kazenskega pregona, preprečitev nevarnosti ali uveljavljanje pravic intelektualne lastnine.

Ugovor ali preklic zoper obdelavo vaših podatkov

Če ste podali soglasje za obdelavo vaših podatkov, lahko to kadarkoli prekličete. Takšen preklic vpliva na dopustnost obdelave vaših osebnih podatkov po tem, ko nam ga izrazite.

V kolikor obdelavo vaših osebnih podatkov opiramo na presojo interesov po črki f prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP, lahko vložite ugovor zoper obdelavo. To je v primeru, če obdelava zlasti ni potrebna za izpolnjevanje pogodbe z vami. Pri uresničevanju takšnega ugovora vas prosimo, da nam predložite razloge, zakaj vaših osebnih podatkov naj ne bi obdelovali tako, kot smo jih doslej. V primeru vašega upravičenega ugovora preverimo dejansko stanje in bomo z obdelavo podatkov bodisi prenehali oz. jo bomo prilagodili ali vam posredovali nujne legitimne razloge, zaradi katerih bomo z obdelavo nadaljevali.

Seveda lahko obdelavi vaših osebnih podatkov za namene oglaševanja in analize podatkov kadarkoli ugovarjate. O vašem ugovoru zoper oglaševanje nas lahko obvestite preko kontaktnih podatkov, navedenih v tej izjavi o varstvu podatkov.

Vaše pravice

V zvezi z vašimi osebnimi podatki imate do nas naslednje pravice:

 • pravico do dostopa,

 • pravico do popravka,

 • pravico do izbrisa,

 • pravico do omejitve obdelave,

 • pravico do prenosljivosti podatkov,

 • pravico do ugovora o obdelavi.

Poleg tega imate pravico, da se pri pooblaščenem za varstvo podatkov pritožite v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov s strani podjetjaTIVIYA, Pomožne dejavnosti za izobraževanje Anastazija Babič, s.p.

Kontaktne podatke nadzornega organa za varstvo podatkov boste našli na naslednji povezavi https://www.ip-rs.si/).

Pridobivanje osebnih podatkov pri obisku spletne strani tivya.eu

Uporabniški podatki

Če spletno stran uporabljate zgolj v informativne namene, torej če se ne registrirate ali nam ne posredujete drugih informacij, pridobimo samo podatke, ki jih vaš brskalnik posreduje našemu strežniku. Če si želite ogledati našo spletno stran, pridobimo naslednje podatke, ki jih potrebujemo s tehničnega vidika, da vam našo spletno stran prikažemo in zagotovimo stabilnost in varnost (pravna podlaga je črka f prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP):

 • naslov IP

 • datum in ura povpraševanja

 • vsebina zahteve (konkretna stran)

 • status dostopa/statusna koda HTTP

 • vsakokrat prenesena količina podatkov

 • spletna stran, s katere prihaja zahteva (referrer URL)

 • brskalnik

 • operacijski sistem in njegov vmesnik

 • jezik in različica programske opreme brskalnika

 • končna naprava

 • ločljivost zaslona

 • barvna globina zaslona

 • podpora Javascript

Obdelava podatkov v sklopu storitev Novice in vzpostavitve stika

Poleg izključno informativne uporabe naše spletne strani vam nudimo različne storitve, ki jih lahko uporabite, če se zanimate zanje. V ta namen morate praviloma navesti nadaljnje osebne podatke, ki jih uporabljamo za opravljanje posamezne storitve.

Podatki, ki jih zbiramo pri vodenju seznama strank in poslovnih partnerjev:

– ime in priimek ali naziv podjetja

– naslov za neposredno komunikacijo

– starost oz. razred otroka

– status – pravna ali fizična oseba

– ulica in hišna številka

– poštna številka in pošta

– elektronski naslov

– telefonska številka

– davčna številka (za pravne osebe)

– matična številka (za pravne osebe)

Novice (Newsletter)

Na novice se prijavite preko pop-up oken in drugih obrazcev na spletni strani. Pri pop-up oknih vas za dodatno dovoljenje ne sprašujemo, saj je jasno razumljivo, da so le-ta namenjena izključno prijavi na novice, torej je vaša volja nesporno podana. Z vašo prijavo privolite, da boste redno prejemali novice z informacijami o storitvah, oglaševalskih akcijah, vsebinske novice in najave nagradnih iger.

S prijavo na novice privolite, da analiziramo vaše podatke o nakupnem in uporabniškem vedenju. Elektronska sporočila, poslana za analizo uporabniškega vedenja, vsebujejo spletne svetilnike oz. sledilne piksle, ki predstavljajo slikovne datoteke z enim pikslom, shranjene na naši spletni strani. Za analizo povežemo podatke, navedene v točki 4, in spletne svetilnike z vašim naslovom elektronske pošte in individualnim ID. S tako pridobljenimi podatki izdelamo personaliziran uporabniški profil, da novice prilagodimo vašim individualnim interesom. Pri tem evidentiramo, kdaj naše novice berete in na katere povezave v njih kliknete ter na podlagi tega sklepamo, kakšni so vaši osebni interesi.

Pravna podlaga za to je vaša privolitev po črki a prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP.

Vaši podatki se shranijo do vašega preklica. Vašo privolitev za pošiljanje novic lahko kadarkoli prekličete in novice odjavite. Preklic lahko uveljavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu z novicami, ali tako, da pošljete sporočilo na kontaktne podatke, navedene v tej izjavi o varstvu podatkov.

Povpraševanje po storitvah

Ko vzpostavite stik z nami po elektronski pošti ali s pomočjo kontaktnega obrazca, podatke, ki nam jih sporočite (vaš naslov elektronske pošte, vaše ime in priimek, vaš naslov, vašo telefonsko številko, storitev, starost oz. razred otroka, razloge za in komentar k vzpostavitvi stika), shranimo, da lahko odgovorimo na vaše vprašanje. Pravna podlaga za to je vaša privolitev po črki a prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP. Ti podatki se uporabljajo samo za namen obdelave zadeve, razen v primerih, ko nam izrecno dovolite uporabo podatkov v oglaševalske namene.

Storitve družbenih medijev

Vključitev storitev družbenih medijev

Na tej spletni strani trenutno uporabljamo storitve družbenega medija Facebook.Imamo delujoči dve FB strani: Anastazia svetovanje delavnice in Kulsko učenje odlična izbira.

Če kliknete na enega od teh gumbov, medtem ko ste prijavljeni pri ponudniku, se lahko informacija, da ste obiskali našo spletno ponudbo, tam pripiše vašemu uporabniškemu računu. Če ste član posamezne storitve in ne želite, da družbena omrežja o vas zbirajo podatke prek spletne ponudbe in jih povežejo z vašimi članskimi podatki, se, preden kliknete na katerega od teh logotipov, odjavite pri Facebook, Twitter, Pinterest ali Youtube.

Pravna podlaga za obdelavo vaših podatkov je črka f prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP.

Opozarjamo vas, da nam kot ponudniku te spletne strani ni znano, kakšna je vsebina posredovanih podatkov in na kakšen način jih ponudniki družbenih storitev uporabljajo. Več informacij o tem, kateri podatki se pridobijo ob priklicu storitev družbenih medijev pri Facebook in kako se jih uporablja, je vsebovanih v posameznih izjavah o varstvu podatkov na: Facebook Inc. 1601 S. California Ave, Palo Alto CA 94304, ZDA https://sl-si.facebook.com/about/privacy/

Prijavite se na E-novice