Podrobna obvestila o dogodkih PZU in delavnicah PZU

Obvestila - 2018.

Obvestilo o dogodku

Spoznavajmo sebe in druge z barvami in črtami PZU

Vabim vas na delavnico: Spoznavajmo sebe in druge z barvami in črtami , v Šentviško knjižnico 13.11.2018 ob 19.30 uri. Naslov izvedbe delavnice: Knjižnica Šentvid, Prušnikova 106, Ljubljana.

Delavnica poteka po principih Pomoči z umetnostjo (PZU). Kljub podobnim naslovom ima vsaka delavnica Pomoči z umetnostjo (PZU) drugačno vsebino. Namenjena je odraslim, ki želijo spoznati način dela in ustvarjanja po metodah PZU, pa tudi vsem, ki so vas moje delavnice PZU že navdušile.

Če bi opisala delavnico v nekaj besedah bi rekla: kreativnost, samo/spoznavanje, umetnost, ustvarjanje, komunikacija (notranja in zunanja).

Zaradi večje kakovosti dela je število mest omejeno. Obvezne prijave na elektronski naslov Anastazi_Bab@tivya.eu ali preko internetne strani.
Toplo vabljeni.

Delavnica: Srečanje s seboj, komunikacija z barvami in črtami

Vabljene 28.6. 2018 ob 17.00 na delavnico: Srečanje s seboj , komunikacija z barvami in črtami.
Delavnica je namenjena vsem ženskam, ki se želite srečati s svojo žensko energijo, spoznati močno žensko v sebi in se sprostiti.
Delavnica poteka po principih Pomoči z umetnostjo - PZU (likovna dejavnost). Cilj PZU ni dovršena umetniška stvaritev temveč osebnostna rast. Umetnost lahko pomaga človeku do osebnostne integracije, ker izvira iz človekove notranjosti. Ustvarjalni proces umetniških dejavnosti aktivno angažira čute in sproža doživljanje.

Za delavnico ni potrebno umetniško predznanje ali spretnosti.

Delavnica bo v Ljubljani. Trajala bo 2,5 ure.

Prva prijavljena, ki se bo udeležila delavnice prejme darilo.

Prijava na Anastazi_Bab@tivya.eu

Več o PZU in delavnicah PZU si lahko pogledate na straneh:


Sprostitev, ustvarjanje...

Delavnica: Komunikacija in samospoznavanje z barvami in črtami

Vabljeni 19.6. 2018 ob 17.00 na delavnico : Komunikacija in samospoznavanje z barvami in črtami. Delavnica je namenjena odraslim in poteka po principih Pomoči z umetnostjo - PZU (likovna dejavnost). Cilj PZU ni dovršena umetniška stvaritev temveč osebnostna rast. Umetnost lahko pomaga človeku do osebnostne integracije, ker izvira iz človekove notranjosti.

Nebesedno lahko izrazimo stvari, ki jih težko ozavestimo ali besedno izrazimo. Ustvarjalni proces umetniških dejavnosti aktivno angažira čute in sproža doživljanje.

Če se želite spoznavati, ozaveščati čustva in skrite dele, komunicirati sami s seboj in z drugimi s pomočjo umetnosti, razvijati ustvarjalnost, domišljijo, se sprostiti po delovnem letu, potem je ta delavnica kot nalašč za vas .

Za delavnico ni potrebno umetniško predznanje ali spretnosti.

Delavnica bo v Ljubljani, Tehnološki park 19. Trajala bo 2,5 ure.

Prvi ali prva dva prijavljena, (če se prijavita skupaj), ki se bosta udeležila delavnice prejmeta darilo.